SPREK Horten

SPREK Horten- for ungdommer i ungdomsskolealder!

Aldersgruppe: 12 til 16 år

Vi vet at det kan være vanskelig å vite hvilken idrett som passer for deg uten å ha prøvd. Gjennom SPREK får du mulighet til å teste mange idretter, bli kjent med klubber og lag som finnes i Horten OG vi gjør det sammen som gruppe!

SPREK passer for ungdommer i ungdomsskolealder som ikke driver med en idrett i dag, eller de som går på en idrett, men vurderer å gjøre noe annet. Prosjektet er gratis å være med på og vi låner utstyr fra BUA. Dersom noen ønsker å fortsette på en idrett det koster penger å være med på, finnes det ordninger for de som ikke har mulighet til å betale.

HVA ER SPREK?

Prosjektet SPREK går ut på at ungdom i ungdomsskolealder får mulighet til å teste ut ulike idretter som finnes i Horten. Målet er å finne sin idrett og bli med i en allerede etablert idrett/klubb som trener jevnlig sammen.

HVILKE IDRETTER TESTES UT?

Idrettene vi tester ut er basert på ønsker fra ungdommene som er med i prosjektet. Vi som jobber i prosjektet, tar kontakt med klubbene og avtaler at SPREK-gjengen blir med på en trening og får en introduksjon til klubben. Dersom noen vil prøve idretten flere ganger, men synes det terskelen blir høy hvis man må dra alene, kan en av oss voksne i prosjektet være med noen ganger.

HOLD DEG OPPDATERT!

Last ned appen SPOND for å få oppdateringer rundt treninger, kommunisere med oss voksne og melde seg på til treninger. 

Bruk gruppekode ATMTA for å komme til Sprek Horten.

HVOR OFTE MØTES SPREK?

Vi har tilbud to ganger i uken. På mandager kl. 16.00 - 17.30, treffes vi i Bekkegata gymsal og trener sammen.

Her gjør vi ulike fysiske aktiviteter, vi skal bli litt slitne og selvfølgelig ha det gøy! Hva vi gjør vil variere.

Dag nummer to tester vi idretter og besøker klubber. Dag og tidspunkt varier ut ifra når klubbene har sine treninger.

2024 © Horten frivilligsentral